Cautare

184 de rezultate pentru "dpipp inscriere" (8.18 secunde)
Regulamentul de inscriere si conditiile de participare le poti gasi pe site -ul www.cardiomix.ro sectiunea blog sau sectiunea concursului Slabeste sigur si Natural cu Cardio Mix.
- pe site-ul proiectului si pagina de facebook a Brainstorming Consulting vor fi afisate informatii referitoare la cursurile organizate in cadrul proiectului, conditiile de inscriere la sesiunile de instruire - vor fi difuzate 45 de spoturi radio pe mai multe posturi de radio locale din Bucuresti, care vor indemna femeile sa intre pe site-ul proiectului, sa ne contacteze pentru a beneficia de oportunitatile oferite de proiectul nostru.
Ariile de inscriere a proiectelor sunt: Educatie sanitara preventiva; Invata sa fii voluntar; Pregatire pentru viata; Nutritie sanatoasa; Sanatatea in mediul rural;
Mai mult decat atat, la inscriere sunt acordate premii instant, printre care sute de produse de ingrijire Le Petit Marseillais, vouchere de bowling si biliard si abonamente pentru parcare.
In situatia in care un participant care a fost extras pe unul din cele 3 locuri si care ii confera dreptul de a primi un premiu, nu poate fi contactat telefonic in 48 de ore de la data extragerii (06.04.2015) sau nu poate demonstra corectitudinea datelor introduse in formularul de inscriere, va fi contactata prima rezerva extrasa in cadrul tragerii la sorti.
- 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; - 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; - 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul. La fiecare inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari.
De asemenea, sunteti chiar dornici de a invata ceva nou, motiv pentru care apelati la orice forma de studiu, de inscriere la un curs sau de a invata o limba straina noua.
Prin acest program se urmareste reducerea ratei de abandon scolar in anii terminali ai invatamantului liceal la 3,5%, cresterea ratei de participare si de promovabilitate la examenul de bacalaureat la 59% in liceele cu performante slabe, cresterea ratei de inscriere in invatamantul superior si reducerea abandonul scolar in primul an de facultate.
Potrivit unui document CSM, Georgina Moldovan nu indeplinea criteriile de inscriere la concurs. Apoi, conform rezultatelor oficiale de la testarea scrisa din 7 septembrie 2014, judecatorul Moldovan este respins dupa ce obtine punctajul 0 (zero) la specializarea penal”.
o palarie Borsalino. Conditiile de inscriere: sa dea check-in in unul dintre magazinele TRENDS by Adina Buzatu, plus doua hash-tag-uri:
De asemenea, tot in cadrul proiectului, 25 de absolvente ale cursurilor gratuite pot beneficia, pe baza de inscriere, de consultanta juridica si fiscala gratuita precum si de acoperirea taxelor de infiintare ca persoane juridice (PFA;
Mai multe detalii despre procesul de inscriere si selectie a scolilor se gasesc aici: http://www.fundatiaorange.ro/proiecte-2016/educatie-digitala/metodologie-selectie-scoli.pdf.
Daca nu aveti saltea pentru yoga, cei de la Fitness Scandinavia va vor da cu imprumut 40 de saltele, asa ca specificati in formularul de inscriere ca aveti nevoie de saltea pentru a va rezerva una.
Mai multe despre regulamentul de inscriere la concursul Pregateste-te de scoala cu energie de campion gasesti pe www.nutrivita.ro/CerealBio.
Mai multe informatii, atat despre regulamentul concursului traditional si online, cat si pasii de inscriere sunt disponibile pe site-ul http://carrefour.ro/concurs-desene/.
Mai multe informatii, atat despre regulamentul concursului traditional si online, cat si pasii de inscriere sunt disponibile pe site-ul http://carrefour.ro/concurs-desene/.
Detaliile de inscriere, participare si desfasurare le gasesc pe www.cardiomix.ro la sectiunea blog, unde pot vizualiza cateva exemple si rezultate la care au ajuns cei care au participat la editiile precedente.
Si existenta mizera, dusa indaratul apartamentelor cu peretii din beton, cozile interminabile pentru alimente si butelii de aragaz, listele de inscriere pentru electrocasnice, toate faceau parte din firescul acelor vremuri pe care unii inca le mai regreta.
Oamenii pot beneficia de o finantare de pana la de pana la 20 000 lei pentru instalarea panourilor fotovoltaice. Startul unei noi perioade de inscriere va fi dat in luna decembrie.
google-analytics.com